Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι «καυτοί» του Λος Άντζελες

Share

Την ώρα που στην έτερη παροικία του Λος Άντζελες, οι Λέικερς προσπαθούν να βγουν αλώβητοι από τις απουσίες των Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, οι Κλίπερς μοιάζουν να είναι από τις πιο «καυτές», αν όχι η πιο καυτή ομάδα του ΝΒΑ αυτήν την περίοδο.

Η ομάδα του Τάιρον Λου τρέχει ένα επιμέρους 13-2 όσον αφορά τα τελευταία της 15 παιχνίδια. Μάλιστα έχει κερδίσει τα 7 τελευταία, ενώ πολύ βασικά της στελέχη γεμίζουν καθημερινά το απουσιολόγιό τους. Εν προκειμένω, από αυτά τα 15 παιχνίδια, ο Καουάι Λέοναρντ έχει λείψει σε 4, όσα και ο Πολ Τζορτζ. Ο Πάτρικ Μπέβερλι ήταν απών σε 13, ενώ ο Σερζ Ιμπάκα δεν έχει πατήσει παρκέ δευτερόλεπτο σε αυτούς τους 15 αγώνες.

Το «κλέψιμο» στην trade deadline

Οι Κλίπερς έψαχναν απεγνωσμένα έναν pass first point guard και στην trade deadline πέτυχαν διάνα. Ο πρώην λιμνάνθρωπος Ρέιζον Ρόντο, πρωταθλητής με τους Λέικερς πέρσι, ήρθε ξανά στο LA με τον Λου Γουίλιαμς να μετακομίζει στους Χοκς.

Ο Ρόντο έγινε άμα τη εμφανίσει του παράγοντας για τους Κλίπερς, καθώς το νικηφόρο σερί τους βρίσκεται στο 7-0 από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με το StatMuse, όταν ο Ρόντο βρίσκεται στο παρκέ οι Κλίπερς κερδίζουν κατά 71 πόντους τους αντιπάλους τους.

Πλέον στο Λος Άντζελες περιμένουν με ανυπομονησία τα πλέι οφ και την επιστροφή της πλήρης σύνθεσής τους στο παρκέ, με μοναδικό στόχο να κατακτήσουν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Επιμέλεια: Δημήτρης Οικονόμου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *