Type to search

Κεντρική ΤΕΝΝΙΣ

Μέρα των 16 στο χωμάτινο Μόντε Κάρλο!

Share

Μετά τις καθυστερήσεις λόγω κακοκαιρίας την Δευτέρα, έκτοτε όλα κυλούν ομαλά κι έφτασε η ώρα της φάσης των 16…

Ενδιαφέροντα ζευγάρια προέκυψαν από τη χθεσινή ημέρα, όπου δεν σημειώθηκε η πολύ μεγάλη έκπληξη, Συγκεκριμένα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε εύκολα κόντρα στο μεγαλύτερο ταλέντο της Ιταλίας, Γιανίκ Σίννερ (6-4,6-2), ενώ ο πιο πετυχημένος τενίστας στο χώμα, Ράφα Ναδάλ, ισοπέδωσε τον Φέντε Ντελμπόνις (6-1,6-2).

Στο μόνο παιχνίδι που πήγε σε τρίτο σετ, ο Άλεξ Ποπύριν νίκησε τον Πάμπλο Αντούχαρ (7-5,2-6,6-3), ενώ ο Νταν Έβανς ”πέταξε” εκτός συνέχειας τον νικητή του Miami 1.000, Χούμπερτ Χούρκατς (6-4,6-1). Στο ντέρμπι της ημέρας ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα επικράτησε του Κάρεν Κατσάνοφ, ο Γκοφάν του Μάρκο Τσεκινάτο (6-4,6-0), και ένας άλλος κλασσικός χωματάς ο Νορβηγός Κάσπερ Ρούουντ άφησε εκτός τον Ντιέγο Σβάρτζμαν (6-3,6-3)…

Στα του σημερινού προγράμματος, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ στο μεγαλύτερο ματς βάση ονομάτων, και το No.1 Νόβακ Τζόκοβιτς θα προσπαθήσει να προκριθεί εις βάρος του Νταν Έβανς. Αμφότεροι είναι φαβορί, ωστόσο θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί οι αγώνες τους μιας κι οι αντίπαλοι είναι αρκετά έμπειροι αθλητές.

Ο ”δικός μας”, Στέφανος Τσιτσιπάς, θα ανοίξει το σημερινό πρόγραμμα κόντρα στον Κριστιάν Γκάριν, και είναι το φαβορί να συνεχίσει στη διοργάνωση. Η συνέχεια φαίνεται ευοίωνη, καθώς σε περίπτωση πρόκρισης, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λούκας Πούιγ-Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα. Δυο βατά ονόματα για τον Έλληνα Πρωταθλητή. Ο Ισπανός πέτυχε μεγάλη νίκη την Τρίτη καθώς άφησε εκτός τον ,προερχόμενο από τραυματισμό, Ματτέο Μπερεττίνι. Ο Νταβίντ Γκοφάν θα προσπαθήσει να πετύχει την 4η νίκη του κόντρα στον Α.Ζβέρεφ, ενώ σπουδαίο τέννις μας περιμένει στην αναμέτρηση Ρούμπλεφ-Μπαουτίστα Αγκούτ. Αμφότεροι, παίζουν ασταμάτητα φέτος και έχουν τεθεί αντιμέτωποι και στα ημιτελικά της Ντόχα, με τον Ισπανό να επικρατεί 2-0. Τέλος, στο τελευταίο τέταρτο του ταμπλό θα τεθούν αντιμέτωποι Ρούουντ-Καρένιο Μπούστα & Φάμπιο Φονίνι-Φίλιπ Κραγίνοβιτς. 

Η προημιτελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί αύριο, ενώ ο τελικός θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής…

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Court Rainier III, ώρα έναρξης, 12:00

 

(4) Country Flag Στέφανος Τσιτσιπάς VS (16) Country Flag
Ακολουθεί:
(1) Country Flag Novak Djokovic VS Country Flag
Ακολουθεί:
(14) Country Flag Grigor Dimitrov VS (3) Country Flag
Ακολουθεί:
(6) Country Flag Andrey Rublev VS (9) Country Flag
Court Des Princes,ώρα έναρξης, 12:00

 

(WC) Country Flag Lucas Pouille VS Country Flag
Όχι πριν τις 14:00,
(11) Country Flag David Goffin VS (5) Country Flag
Ακολουθεί:
(15) Country Flag Fabio Fognini VS Country Flag
Ακολουθεί:
Country Flag Casper Ruud VS (12) Country Flag

Ηλίας Σιαφάκας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *