Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Παναθηναϊκός: Ραντεβού με Αλεξανδρόπουλο για νέο συμβόλαιο

Share

Σήμερα (Πέμπτη, 15/4) αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου με φόντο την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι “πράσινοι” είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στον 19χρονο μέσο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” είναι διατεθειμένοι να προτείνουν βελτιωμένες αποδοχές στον παίκτη για την επόμενη τριετία, οι οποίες σύμφωνα με τη “Livesport” μπορεί να φτάσουν μέχρι και σε τετραπλασιασμό τους(ο παίκτης έχει λαμβάνειν 40.000 ετησίως).

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει “δέσει” το τελευταίο δίμηνο με νέα συμβόλαια τους Βασίλη Ξενόπουλο(12/2), Αργύρη Καμπετσή(22/3) ,ενώ πριν λίγες μέρες ανανέωσε και τον Νίκο Χριστογεώργο(9/4). Το κλίμα δείχνει θετικό ανάμεσα στις δύο πλευρές χωρίς όμως να είναι πιθανόν να υπάρξει συμφωνία από σήμερα.

Στα συν πάντως είναι ότι ο 19χρονος θέλει να συνεχίσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι με τα χρώματα του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό το λόγο δεν έχει “ψαχτεί” ιδιαίτερα για την προοπτική του εξωτερικού.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *