Type to search

F1 Κεντρική ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Χάμιλτον: «Δεν σκέφτομαι να σταματήσω τη Formula 1»

Share

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Λουίς Χάμιλτον, μιλώντας στην “Sky Italia”, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια για το μέλλον και πως δεν έχει στο μυαλό του να αφήσει το πρωτάθλημα της Formula 1.

Ο οδηγός της Mercedes δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήθελα συμβόλαιο ενός έτους ,γιατί είπα στον διευθυντή της Mercedes AMG F1, Τότο Βολφ, ότι ήταν απαραίτητο να αρχίσουμε τις συζητήσεις μας πολύ νωρίτερα από τον Ιανουάριο. Η κατάστασή μου δεν εξαρτάται από την κατάκτηση ή όχι του φετινού πρωταθλήματος. Είμαι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος σε αυτό το σπορ και λατρεύω αυτό που κάνω. Έχουμε μια αληθινή μάχη μπροστά μας φέτος, αλλά πάντοτε μου άρεσε αυτό.

Προσωπικά, δεν σκέφτομαι να σταματήσω, αλλά ποιος ξέρει; Μπορεί να συνεχίσω να εργάζομαι στη F1 μόλις τελειώσει η αγωνιστική μου καριέρα, αλλά προς το παρόν είναι δύσκολο για μένα να φανταστώ ότι δεν θα μπαίνω στο αυτοκίνητο και δεν θα αγωνίζομαι».

Ο Λουίς Χάμιλτον μάλιστα, έχει αναφέρει ξανά στο παρελθόν πως αρκετές φορές αισθάνεται να ξεκινά τώρα την καριέρα του και σχετικά με τους επικριτές του είπε ότι δεν είναι σωστό να τον κρίνουν αρνητικά λέγοντας του ότι αποσπάστηκε επειδή κάποια φορά δεν τα πήγε καλά σε έναν αγώνα.

«Θυμάμαι κάποτε που πήρα το αεροπλάνο αμέσως μετά από μια επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη και πήγα κατ’ ευθείαν στην πίστα. Ακόμα και ο Νίκι Λάουντα μου είχε πει τότε πως ‘δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο’. Μετά έκανα το γύρο μου στις κατατακτήριες δοκιμές, και όλοι είπαν “α, μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο”. Είναι στο δικό μου χέρι να καθορίσω τα όρια, μέχρι που μπορώ να φτάσω»

Τα βλέμματα όλων είναι πλέον στραμμένα στον αγώνα αυτού του Σαββατοκύριακου που θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Μαρίνο.

Ιωάννης Ρούσσος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *