Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Θέλει Σίλβα και τη νέα σεζόν ο Άρης

Share

Το ενδεχόμενο να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Σαντέ Σίλβα και τη νέα σεζόν σκέφτονται στον Άρη, μετά και την ουσιαστική βοήθεια που έχει προσφέρει στον ένα χρόνο παραμονής του στην ομάδα.

Το “ταμείο” του φετινού ρόστερ ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν στον Άρη, με φόντο τη νέα σεζόν και τους στόχους που έχουν τεθεί, με την ευρωπαϊκή παρουσία να είναι αυτοσκοπός, προκειμένου να ξεχαστεί η περσινή αποτυχία του αποκλεισμού από της Κόλος Κοβαλίβκα. Ήδη στον Άρη έχει ξεκινήσει μία άτυπη επεξεργασία του ρόστερ και μία από τις περιπτώσεις που έχει “κυκλώσει” ο Άκης Μάντζιος, μιας και χρειαστεί αρκετή δουλειά για την επίτευξη της, είναι αυτή του Σαντέ Σίλβα. Ο Πορτογάλος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Γουέστ Χαμ, όμως δεν υπολογίζεται από τα “Σφυριά” ενόψει της νέας σεζόν. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή την περίσταση και να διατηρήσουν τον Σίλβα στο ρόστερ τους, είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε αποκτώντας τον παίκτη ως ελεύθερο.

Ο βραχνάς στην υπόθεση του εξτρέμ του Άρη έχει να κάνει με τη ρήτρα που έχει τοποθετηθεί, η οποία φτάνει το 1,5 εκατομμύριο, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δώσει αυτή τη στιγμή η ομάδα. Εφόσον η ρήτρα αυτή απαλειφθεί ή μεταφερθεί για το επόμενο καλοκαίρι, σε μία μορφή επαναδανεισμού του παίκτη από τους Λονδρέζους, τότε θα μπορεί να γίνει η όποια συζήτηση προκειμένου ο Πορτογάλος να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *