Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Η Ρεάλ… 30άρησε

Share

Η Ρεάλ επιστρέφει στα ημιτελικά μετά το 2018 και συμπληρώνει 30 παρουσίες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με στόχο να στεφθεί ξανά “Βασίλισσα΄”

Η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις τροπαίων στο Champions League περνάει και πάλι σε ημιτελική φάση μετά από 3 χρόνια και ονειρεύεται να φορέσει για ακόμη μια φορά το στέμμα της. Παρά το νωθρό ξεκίνημα, η νέα χρονιά την βοηθά να δείξει την δυναμική της.Με ένα γνώριμο σκορ(3-1), αυτό του τελικού του 2018, πέρασε από το εμπόδιο της Λίβερπουλ, χωρίς ωστόσο να βρει δίχτυα στο “Άνφιλντ”. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί σε νοκ άουτ αναμέτρηση από το 2016 και το “ξερό” 0-0 με την Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο η πρόκριση ήρθε, παρά την απουσία του εμβληματικού τους αρχηγού, Σέρχιο Ράμος που βρίσκεται σε καραντίνα και του δίνουν την ευκαιρία να διερύνει τις εμφανίσεις του στην διοργάνωση (3ος στην ιστορία της ομάδας με 128).

Ο Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ. Ήταν εκείνος που για τρεις διαδοχικές χρονιές (2016-2017-2018) οδήγησε τους παίκτες του στην κατάκτηση του τροπαίου. Αυτή τη φορά θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Τόμας Τούχελ και την Τσέλσι, που έχουν ήδη αποκλείσει τους έτερους “Μαδριλένους” στον δρόμο του Final Four. Σε περίπτωση δε, που αγωνιζόταν ο Εντέν Αζάρ, θα είχαμε γερή μάχη με μία…πρώην!

Το ρόστερ της ισπανικής “Βασίλισσας” διαθέτει τον Καρίμ Μπενζεμά που είναι ο 3ος σκόρερ της ομάδας στο θεσμό του Champios League, με 58. Ο ημιτελικός πλέον ” κρύβει” 14 τρόπαια της διοργάνωσης εκ των οποίων τα 13 ανήκουν στην Ρεάλ!

Σταυρούλα Μουστακάτου

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *