Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Οι ενδεκάδες των ομάδων

Share

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης θα «κονταροχτυπηθούν» σε λίγα λεπτά από τώρα (14/04, 22:00) στο «Άνφιλντ» για ένα εισιτήριο, που θα τους δώσει την πρόκριση στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η οικοδεσπότρια, Λίβερπουλ παρατάσσεται με δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στην Μαδρίτη, με τον Τζέιμς Μίλνερ να παίρνει την θέση του Ναμπί Κεϊτά και τον Ρομπέρτο Φιρμίνο την θέση του Ντιόγκο Ζότα. Ο Γιούργκεν Κλοπ επέλεξε τους: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φίλιπς, Καμπάκ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ, σε σχηματισμό 4-3-3.

Στον πάγκο για τους «Κόκκινους»: Άντριαν, Χ. Ντέιβις, Τιάγκο, Κεϊτά, Οξλέιντ-Τσέιμπερλιν, Ζότα, Τσιμίκας, Σακίρι, Μπ. Ντέιβις, Ρ. Γουίλιαμς, Κάιν, Κλάρκσον.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στο Μερσεϊσάιντ με μία αλλαγή στην ενδεκάδα της σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, με τον Λούκας Βάθκεθ να παραχωρεί την θέση του στον Φεντερίκο Βαλβέρδε. Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέλεξε τους: Κορτουά, Βαλβέρδε, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρος, Ασένσιο, Βινίσιους Τζούνιορ, Μπενζεμά σε σχηματισμό 4-3-3.

Στον πάγκο για τους «Μερένχες»: Λούνιν, Αλτούμπε, Μαρσέλο, Οντριοθολά, Ίσκο, Μαριάνο, Ροντρίγκο, Μάρβιν, Αρίμπας, Τσουστ.

Επιμέλεια άρθρου: Χάρης Ισαακίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *