Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαλμπουενά για Γουλβς: “Είναι απίστευτο πως παίζουμε σε αυτό το επίπεδο χωρίς μπάλες”

Share

Ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» μετά το τέλος του ματς, δήλωσε πως η ομάδα του άξιζε την πρόκριση ενώ παράλληλα σχολίασε καυστικά το γήπεδο του αντιπάλου και την έλλειψη μπαλών.

Την ήττα και τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ γνώρισε ο Ολυμπιακός με 1-0 από την Γουλβς. Ο Ματιέ Βαλμπουενά ύστερα από την λήξη του αγώνα προέβη σε κάποιες δηλώσεις τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι του ματς, όσο και για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και συγκεκριμένα για την έλλειψη μπαλών κάτι που σχολίασε κι ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας Νίκος Γαβαλάς.

Οι δηλώσεις του γάλλου μέσου:

“Αξίζαμε να περάσουμε. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλτι. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Έγιναν πολλές καθυστερήσεις, υπήρχαν προβλήματα με τις μπάλες. Δεν μας άξιζε αυτό το αποτέλεσμα.

Είναι η πιο όμορφη χρονιά της καριέρας μου, αλλά τελειώνει με άσχημο τρόπο. Είναι απίστευτο πώς παίζουμε σε αυτό το γήπεδο, σε αυτό το επίπεδο και να μην υπάρχουν μπάλες. Πώς γίνεται να παίζουμε σε αυτή τη διοργάνωση χωρίς μπάλες;

Θα ξεκουραστούμε, το χρειαζόμαστε όλοι. Θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε πιο δυνατοί. Είναι κρίμα ο τρόπος που τελείωσε αυτό το ματς. Εάν ήμασταν χειρότεροι, δεν θα έλεγα τίποτα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην καριέρα μου”.

Ο Νίκος Γαβαλάς μεταξύ άλλων τόνισε: “Γενικότερα οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα θύμιζαν παιχνίδι σε τοπικό πρωτάθλημα και όχι αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης.”

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *