Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Αποτελέσματα και highlights, 13/04

Share

Ημέρα φιλοξενούμενων η χθεσινοβραδινή στο NBA, καθώς 5 από τα 7 παιχνίδια κέρδισαν οι ομάδες που αγωνίστηκαν εκτός έδρας . Όλα τα αποτελέσματα και τα highlights των αγώνων που διεξήχθησαν χθες.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Μπρούκλιν Νετς 97-127

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι έγινε στην Μινεσότα με τους Τίμπεργουλβς να υποδέχονται τους Νετς. Το ματς θυμίζουμε ήταν να πραγματοποιηθεί προχθές, αλλά αναβλήθηκε λόγω αναταραχών στην πόλη κατά της αστυνομικής βίας. Το NBA ανακοίνωσε, χθες το απόγευμα, πως η αναμέτρηση θα διεξαγόταν χθες στις 23:00 ώρα Ελλάδος.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι γηπεδούχοι στερήθηκαν των υπηρεσιών του Καρλ-Άντονι Τάουνς, ενώ οι φιλοξενούμενοι εκείνες των Κάιρι Ίρβινγκ και Τζέιμς Χάρντεν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λάμψει το άστρο του Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος οδήγησε σε νίκη την ομάδα του, σημειώνοντας 31 πόντους. Για τους Νετς σημαντική επίσης ήταν η συνεισφορά των Χάρις και Σάμετ, με 23 και 19 πόντους αντίστοιχα. Στην αντίπερα όχθη, μόνος του πάλευε ο ρούκι Άντονι Έντουαρντς ολοκληρώνοντας το ματς με 27 πόντους.

Ιντιάνα Πέισερς – Λος Άντζελες Κλίπερς 115-126

Σημαντικό διπλό για τους Κλίπερς στην Ιντιάνα σε ένα ματς όπου, εν τη απουσία του Κουάι Λέοναρντ, έλαμψε το άστρο του Πολ Τζορτζ. Ο 30χρονος φόργουορντ ολοκλήρωσε το ματς με 36 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ, έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη τον Μάρκους Μόρις με 22 πόντους. Για τους Πέισερς πάλεψε η τριάδα Σαμπόνις, Μπρόγκτον και Λεβέρτ, η κακή ομαδική άμυνα όμως δεν τους έδωσε την δυνατότητα να διεκδικήσουν με αξιώσεις την νίκη.

Τορόντο Ράπτορς – Ατλάντα Χοκς 103-108

Πολύ μεγάλο διπλό για τους Χοκς επί των Ράπτορς στην μάχη που κάνουν να εδραιωθούν στην 4η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Σε ένα ματς που στιγματίστηκε από τις απουσίες των 2 ομάδων, καθώς για τους Χοκς έλειπαν οι Γιανγκ, Κόλινς, Χάντερ, Γκαλινάρι και Ρέντις, ενώ οι Ράπτορς στερήθηκαν για ακόμα ένα ματς τις υπηρεσίες των Λόουρι και Βανβλιτ, οι φιλοξενούμενοι Χοκς έφυγαν με την νίκη χάρις τις προσπάθειες των Μπογκντάνοβιτς(23 πόντοι) και Καπέλα(19 πόντοι, 21 ριμπάουντ). Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Πασκάλ Σιάκαμ(30 πόντοι), οι Ράπτορς υπέστησαν ακόμη μία ήττα.

Σάρλοτ Χόρνετς – Λος Άντζελες Λέικερς 93-101

Τι και αν οι Λέικερς είχαν τις γνωστές απουσίες των Λεμπρόν και Ντέιβις, οι Λιμνάνθρωποι με ηγέτη τον Κάιλ Κούζμα κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την Σάρλοτ. Ο νεαρός φόργουορντ σημείωσε 24 πόντους, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Ντένις Σρέντερ με 19 πόντους. Για τους ελλιπέστατους Χόρνετς επιθετικά ηγήθηκε ο Ντεβόντε Γκράχαμ με 19 πόντους και ο Κάλεμπ Μάρτιν με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Γιούτα Τζαζ – Οκλαχόμα Σίτυ Θάντερ 106-96

Επιστροφή στις νίκες για τους Τζαζ, οι οποίοι με επιθετικό πλουραλισμό επικράτησαν των Θάντερ, δίχως να απειληθούν ιδιαίτερα. Μπογκντάνοβιτς με 23 και Μίτσελ με 22 πόντους ξεχώρισαν για τους γηπεδούχους. Συγκινητικός, αλλά απελπιστικά μόνος για τους φιλοξενούμενους ο Ντορτ, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 42 πόντους. Μάλιστα ο νεαρός φόργουορντ των Θάντερ έγινε μόλις ο 2ος νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που σημειώνει 40+ πόντους μετά τον Κέβιν Ντουράντ.

Φοίνιξ Σανς – Μαϊάμι Χιτ 106-86

Με 65 από τους 106 πόντους των Σανς να έροχνται από τον πάγκο, οι γηπεδούχοι πέρασαν ένα εύκολο βράδυ απέναντι στους ασταθείς Χιτ. Παρά την αστοχία των Μπούκερ και Πολ οι Σανς πήραν μία σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που η απόδοσή του προβληματίζει. Έιτον με 19 και Τζόνσον με 15 πόντους, οι καλύτεροι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι φαίνεται να εδραιώνονται στην 2η θέση της Δυτικής Περιφέρειας.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Μπόστον Σέλτικς 115-116

Έχοντας σε τρομερό βράδυ τον Τζέισον Τέιτουμ(32 πόντοι) και την οξυδέρκεια τους Σμαρτ στο τέλος οι Σέλτικς απέδρασαν με το διπλό από το Πόρτλαντ σε ένα συγκλονιστικό ματς. Τα μεγάλα σουτ διαδέχονταν το ένα το άλλο, όμως μία εσκεμμένα χαμένη βολή του Σμαρτ δεν έδωσε την δυνατότητα στους Μπλέιζερς να οργανώσουν την τελευταία επίθεση, αστοχώντας σε σουτ της απελπισίας. Πέραν του Τέιτουμ σημαντική ήταν η συνεισφορά των Μπράουν με 26 πόντους και του Γουόκερ με 21. Η τριάδα Λίλαρντ, Καρμέλο και Πάουελ σημείωσε συνολικά 73 πόντους, οι οποίοι δεν αποδείχτηκαν αρκετοί για την νίκη.

Παναγιώτης Θεοχάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *