Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μυστικό ραντεβού εκπροσώπων των ομάδων της ευρωλίγκας στην Αθήνα

Share

Την Κυριακή 11 Απρίλιου κάτω από άκρα μυστικότητα συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού , του Παναθηναϊκού , της Ζαλγκίρις, της Αρμάνι Μιλάνο , της ΤΣΣΚΑ Μόσχας , της Αναντολού Εφές  και της Μακάμπι  .  Οι  οποίες ομάδες εξέφρασαν για άλλη μια φορά την δυσαρέσκεια τους, στον Τζόρντι Μπερτομέου καθώς δεν θεωρούν ότι εξελίσσει το προϊόν και διογκώνει τα κέρδη  .

Οι ομάδες στην συνάντηση αυτή φαίνεται να εξέφρασαν τις ανησυχίες τους,  καθώς τα έσοδα που εισπράττουν κρίνονται χαμηλά , για παράδειγμα η νικήτρια της φετινής κανονικής περιόδου Μπαρτσελόνα , έλαβε 1.5 εκατομμύριο ευρώ .

Στην συνάντηση  το ερυθρόλευκο «στρατόπεδο» εκπροσωπήσαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μαζί με τον ο Γιώργο Σκινδήλια , ενώ τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Τάκης Τριαντόπουλος

Θυμίζουμε ότι απούσιαζαν  οι υπόλοιπες 4 ομάδες/ μέτοχοι,   οι οποίες είναι η Ρεάλ Μαδρίτης  , η Μπασκόνια , Η Μπαρτσελόνα και η Φενέρμπαχτσε. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αυτή η δυσαρέσκεια θα εκφραστεί επισημά τις επόμενες ημέρες ,  με όποιες εξελίξεις μπορεί να φέρει.

Επιμέλεια κειμένου : Νίκος Ζούλιας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *