Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Παναθηναϊκός: Απόψε η τελευταία παράσταση του Πανταλέοντα

Share

Ο Παναθηναϊκός, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Ολυμπιακού, με 3-2 σετ, παίρνοντας μια νίκη γοήτρου, στο αιώνιο ντέρμπι.

Σήμερα η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος πέφτει, με τους ” Πράσινους ” να αντιμετωπίζουν τον Φοίνικα Σύρου (14/4 20:00) , σε έναν αγώνα που τα βλέμματα θα είναι όλα πάνω στον Σωτήρη Πανταλέων, ο οποίος κρεμάει τα παπούτσια του και το σημερινό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο στην καριέρα του.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, έκλεισε 28 χρόνια φορώντας την πράσινη φανέλα, σε μία ιστορία ρομαντισμού και πίστης, σπάνιας για τα ελληνικά δεδομένα.

Μάλιστα ο ίδιος θα αναλάβει χρέη αγωνιστικού διευθυντή στον ερασιτέχνη μετά την απόσυρση του, όπως ανακοίνωσε η ομάδα σήμερα.

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σωτήρη Πανταλέων ο οποίος αναλαμβάνει πλέον τα καθήκοντα του Διευθυντή Αγωνιστικών Τμημάτων.

Ο Σωτήρης Πανταλέων θα συνεχίσει να υπηρετεί την ομάδα της καρδιάς του από άλλο πόστο πλέον καθώς θεωρείται από τους πλέον κατάλληλους να ενισχύσει τον Σύλλογο και διοικητικά.

Έπειτα από την πολυετή προσφορά του ως αθλητής αναλαμβάνει να βάλει το λιθαράκι του ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι …παντοτινός πρωταθλητής έχοντας σαν εφόδια του τη βαθιά γνώση του αθλητισμού και την αγάπη του για τον Σύλλογο». ήταν η σχετική ανακοίνωση της ομάδας

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *