Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Η μεταγραφική λίστα στον Πέρεθ.

Share

Η ισπανική ιστοσελίδα Diario Gol έφερε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους παίκτες τους οποίους ζήτησε ο Ζινεντίν Ζιντάν από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ για τη νέα σεζόν ώστε να παραμείνει στο τιμόνι των μαδριλένων.

Μέχρι το 2025 θα παραμείνει στην προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης ο Φλορεντίνο Πέρεθ με σκοπό να εκτίσει την τέταρτη σερί θητεία του και έκτη συνολικά. Στις τελευταίες εκλογές που προκηρύχθηκαν δεν υπήρξε άλλος υποψήφιος και έτσι συνεχίζει ως πρόεδρος.

Από την άλλη πλευρά δεν είναι δεδομένο ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν θα παραμείνει στους μερέγχες καθώς ενδιαφέρονται τόσο η Γιουβέντους όσο και η εθνική Γαλλίας για τον Γάλλο τεχνικό.

Ένας τρόπος που θα κάνει τον Ζινεντίν Ζιντάν να συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης όπως αποκάλυψε η ισπανική ιστοσελίδα είναι η λίστα που διαβιβάστηκε στον Φλορεντίνο Πέρεθ με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί o “ζιζού”.

Γίνεται λόγος στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ότι ο Γάλλος τεχνικός επιθυμεί την ενίσχυση της Ρεάλ με έναν παίκτη σε κάθε γραμμή. Για την αμυντική γραμμή φαίνεται πως έχει καταλήξει στον Ζυλ Κουντέ ο οποίος αγωνίζεται στη Σεβίλλη. Στη μεσαία γραμμή όλα δείχνουν πως στρέφεται στον Εντουάρντο Καμαβινγκά που αγωνίζεται στην Ρεν. Τέλος για επίθεση φαίνεται πως ζήτησε έναν εκ των Εμπαπέ, Χάαλαντ η τον Κέιν.

Όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι η Ρεάλ θα προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφές καθώς στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους προχώρησε μόνο στην αγορά του Φερλάν Μεντί και του Εντέν Αζάρ ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι αξιόλογο με τη βασίλισσα. Αν οι μαδριλένοι επιθυμούν να κρατήσουν τον Γάλλο τεχνικό πρέπει να του ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις του. Καθώς τις τελευταίες χρονιές δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο όπως παραδείγματος χάρη με τις περιπτώσεις των Πολ Πογκμπά και Σαντιό Μανέ που έμειναν ως ένα άπιαστο όνειρο του “ζιζού”

Επιμέλεια κειμένου: Τάσος Γκότσης .

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *