Type to search

ΠΟΛΟ

Len Champions League: Δεύτερη ευκαιρία με τον Ολυμπιακό για διάκριση στο Ελληνικό πόλο στην Ρώμη

Share

Πηγή:https://swimswam.com/brescia-eyes-second-place-another-el-clasico-in-croatia/

Eπιμέλεια: Βαγγέλης Γεωργίου

Ακόμα μια ευκαιρία για το ελληνικό πόλο παρουσιάζεται την Δευτέρα 19 Απριλίου για τον τρίτο γύρο της προκριματικής φάσης του Len Champions League με την ομάδα του Ολυμπιακού, όπου αρχίζει να ετοιμάζεται για την φούσκα της Ρώμης στην πόλη Όστια.

Μετά τον αποκλεισμό της «μαχόμενης» Βουλιαγμένης (10/04) με δυο ήττες από την Ουγγρική ομάδα της Όρβοσι (11-9 στην Βουδαπέστη και 9-11 στον Πειραιά) για την δεύτερή τη τάξει Ευρωπαϊκή κατηγορία το LEN Euro Cup έρχεται η σειρά του Len Champions League και συγκεκριμένα του Ολυμπιακού.

H oμάδα του Θοδωρή Βλάχου επιθυμεί να βρεθεί σε μια από τις τέσσερις ομάδες ανάμεσα στις έξι στο δεύτερο όμιλο. Το εισιτήριο για την «Φάση των 8» στο Βελιγράδι της Σερβίας παραμένει δύσκολο παρόλο που ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην τρίτη θέση με 10 βαθμούς μόλις 5 μακρυά από την 2η κροατική Γιούγκ Ντουμπρόβνικ με 15 βαθμούς και 11 από την κυρίαρχη και αήττητη του ομίλου Προ Ρέκο με 21 βαθμούς

Σε ένα όμιλο όπου η 4η Γαλλική Μαρσέιγ έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς η 5 Γερμανική Σπαντάου 04 με 5 βαθμούς ενώ η τελευταία Ιταλική Ορτίτζια από τις Συρακούσες με μόλις 3 βαθμούς.

Το πρόγραμμα φαντάζει πολύ δύσκολο καθώς την πρώτη μέρα στις 19 Απριλίου αγωνίζεται με τις ομάδες που στο πρώτο αγώνα έχε ηττηθεί όπως την πρωτοπόρο Γιούγκ Ντουμπρόβνικ (έχασε στο πρώτο αγών η οποία έχει την 4η καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης με μόλις 69 γκολ αλλά δέχεται εύκολα γκολ. Στην συνέχεια στις 20 Απριλίου την πανίσχυρη Προ Ρέκο (έχασε με το επιβλητικό 8-14) με την καλύτερη επίθεση και άμυνα 92 γκολ ενεργητικό και 44 παθητικό. Ενώ την τρίτη ημέρα στις 21 Απριλίου με την αδύναμη σε σύγκριση με τις δυο πρώτες αλλά επικίνδυνη Μαρσέιγ.

Να σημειωθεί πως από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος ομάδα της Βουλιαγμένης κατέλαβε την 2η θέση με 6 βαθμούς πίσω από την πρώτη Μπρέσια με 9 βαθμούς στην πρώτη προκριματική φάση. Ενώ η ομάδα του Υδραϊκός αποκλείστηκε σύμφωνα με το flogasport.gr, διότι δεν βρέθηκε λύση από την FINA με την ακύρωση του εισιτήριο επιστροφής από το Μιλάνο.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *