Type to search

Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΣ

Με άρωμα Ολυμπιακών Aγώνων το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 20χλμ & K23: Η προθεσμία λήγει σήμερα στις 14.00.

Share

Πηγή:https://www.megaratv.gr/panellinio-protathlima-vadin-20chlm-imerida-vadin-stin-paralia-tis-vareas-2019/

Επιμέλεια: Βαγγέλης Γεωργίου

Λίγες ώρες απομένουν για την εξασφάλιση της συμμετοχής στο 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην στην κατηγορία των αντρών και γυναικών και νέων (K23) στην περιοχή «Βαρέα» στα Μέγαρα το Σάββατο 14 Απριλίου. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ημερίδα βάδην 10χλμ εφήβων­-νεανίδων (Κ20) και παίδων (U18) αλλά και 5χλμ κορασίδων (U18).

Στην πόλη των Μεγάρων θα διεξαχθεί και πάλι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βάδην 20χλμ & νεών μετά και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην 35 χλμ Ανδρών – Γυναικών (28/02).

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού το πρωτάθλημα θα διεξαγόταν στις 28 Φεβρουαρίου ωστόσο η ημερομηνία διεξαγωγής παρέμενε ανοιχτή μέχρι τις 11 Απρίλιου, η οποία λόγω των συνθηκών μετατέθηκε τελικά για τις 18 Απριλίου.

Παράλληλα οι κριτές από το εξωτερικό θα προσθέσουν μεγαλύτερο κύρος, στο αγώνα, ο οποίος δίνει και πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο

Να επισημάνουμε πως το όριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκυο για τις γυναίκες είναι 1.31.00 και για τους άντρες 1.21.00 στην κατηγορία των γυναικών η Ελληνίδα πρωταθλήτρια  από τα Τρίκαλα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή της για δεύτερη φορά (η πρώτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας) στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο με ατομικό ρεκόρ 1:30.25 στους Βαλκανικούς Αγώνες Βάδην 20χλμ στην Αττάλεια της Τουρκίας στις 27 Μαρτίου

Για προκύρηξη και έντυπο συμμετοχής:

http://www.segas.gr/index.php/events/proclamations/8434-panellinio-protathlima-20xlm-vadin-a-g-a-g-k23-megara-18-4-2021

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *