Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Σοκ στους Νάγκετς: Ρήξη χιαστού ο Μάρεϊ, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Share

Πολύ άσχημες είναι οι εξελίξεις για τον Τζαμάλ Μάρεϊ και τους Ντένβερ Νάγκετς, με τα τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας να δείχνουν πως ο Καναδός γκαρντ έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Στα τέλη της τέταρτης περιόδου στην αναμέτρηση εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Μάρεϊ έπεσε στο παρκέ και αμέσως έπιασε το αριστερό του γόνατο. Οι προπονητές και το τεχνικό επιτελείο έσπευσαν στο σημείο καθώς ο Μάρεϊ χτυπούσε με μανία από τον πόνο το έδαφος κάτω από το καλάθι, προτού τελικά αποχωρήσει για τα αποδυτήρια με τη βοήθεια δύο μελών του προσωπικού της ομάδας.

Οι πρώτες εικόνες με τον Καναδό γκαρντ να μην μπορεί να πατήσει το αριστερό του πόδι στο πάτωμα έφεραν αμέσως ανησυχία στο στρατόπεδο της ομάδας του Μάικλ Μαλόουν και έπειτα από μερικές ώρες οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, με τον Τζαμάλ Μάρεϊ να διαγιγνώσκεται με ρήξη χιαστού, ο οποίος θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα, τουλάχιστον για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ο τραυματισμός του Μάρεϊ αποτελεί καταστροφικό χτύπημα για τους Ντένβερ, που το τελευταίο διάστημα ήταν η πιο καυτή ομάδα στο NBA. Οι Νάγκετς κέρδισαν οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια μετά και την απόκτηση του Άαρον Γκόρντον στις 25 Μαρτίου, ενώ είχαν κερδίσει 17 από τα 20 συνολικά, πριν ηττηθούν στα δύο τελευταία. 

Ο Μάρεϊ μαζί με τον Νίκολα Γιόκιτς αποτελούσαν τους ηγέτες της επίθεσης των Νάγκετς, με τον Καναδό γκαρντ να μετράει 21,2 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ και 47,7% στα σουτ εντός πεδιάς σε 48 αγώνες στη λίγκα.

Ηλίας Λιακόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *