Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Είμαστε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο”

Share

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται σήμερα από την Γουλβς για το επαναληπτικό μεταξύ τους ματς, με τον Πέδρο Μαρτίνς να εμφανίζεται αρκετά αισιόδοξος στην χθεσινή συνέντευξη τύπου.

Στο «Μολινό» θα αναμετρηθούν σήμερα το βράδυ Ολυμπιακός και Γουλβς για τον αγώνα ρεβάνς της «φάσης των 16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο προπονητής της ομάδας των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε χθες στην συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε χωρίς εκπροσώπους Τύπου λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού, και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ομάδα του.

“Η ομάδα μας είναι γεμάτη υψηλό κίνητρο, είναι πολύ καλά προετοιμασμένη, είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα είδα μέσα στην ομάδα αυτή την εβδομάδα. Είδα μια ομάδα πολύ δυνατή και ανυπόμονη, είναι σημαντικός ο αγώνας για την ομάδα μας, για την ιστορία και για τους παίκτες και τις καριέρες τους. Είμαστε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον αυριανό αντίπαλο, είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε δουλέψει πολύ να φθάσουμε έως εδώ και αύριο είναι ευκαιρία να συνεχίσουμε ακόμη πιο πέρα, κάτι το οποίο επιθυμούμε πάρα πολύ”, δήλωσε.

“Το έχω πει πολλές φορές. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια εκπληκτική πορεία στην Ευρώπη και έχει αποκαταστήσει τη φήμη του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι μία από τις δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα από όσα έχει πετύχει αυτή η ομάδα. Κάναμε τους φιλάθλους μας υπερήφανους”, συμπλήρωσε.

Σχετικά με την συμμετοχή του Μπομπί Αλέν λόγω του τραυματισμού του Ζοζέ Σα: “O Μπομπί είναι καλός αθλητής, μαζί με τον Τζολάκη ανάγκασαν τον Σα να δουλέψει πολύ. Είναι έτοιμος, είναι συγκεντρωμένος και περιμένουμε να ανταπεξέλθει”.

Να σημειωθεί πως ο 28χρονος Γάλλος έγινε μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι και από τότε μετράει 7 συμμετοχές στα playoffs και στο κύπελλο.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *