Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Στον Πέρεθ η λίστα των «εκλεκτών» του Ζιντάν!

Share

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να παρέδωσε στον Φλορεντίνο Πέρεθ τη λίστα των παικτών που επιθυμεί, ώστε να παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μετά την εκλογή του ως πρόεδρος της «βασίλισσας» για τέταρτη συνεχόμενη φορά, ο Πέρεθ καλείται να πείσει τον αρχιτέκτονα των «μαδριλένων» να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πως; Ικανοποιώντας τις «αλμυρές» επιθυμίες του στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα, «Diario Gol», ο Γάλλος προπονητής διαβίβασε πως επιθυμεί την ενίσχυση της Ρεάλ σε κάθε γραμμή! Πιο συγκεκριμένα, για το κέντρο της άμυνας φαίνεται να καταλήγει στον Ζιλ Κουντέ της Σεβίλλης, για τη μεσαία γραμμή στο παιδί-θαύμα της Ρεν, Εντουάρντο Καμαβινγκά, ενώ στην επίθεση αναμένει την απόκτηση ενός εκ των Εμπαπέ, Χάαλαντ ή Κέιν.

Το βάρος, λοιπόν, πέφτει στον Φλορεντίνο Πέρεθ. Με δεδομένο πως θα βρίσκεται στον προεδρικό θωκό ως το 2025, καλείται να λάβει τη μεγάλη απόφαση, αν θα ικανοποιήσει τα ακριβά «θέλω» του Ζινεντίν Ζιντάν, ώστε να συνεχίσει το «οικοδόμημά» του. Γνωρίζει, άλλωστε, πως η Γιουβέντους και η Εθνική Γαλλίας καραδοκούν και ο Ζιζού, μόνο σίγουρος δεν πρέπει να θεωρείται.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *