Type to search

Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Σέρχιο Ράμος!

Share

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο αρχηγός της ομάδας Σέρχιο Ράμος, έπειτα από δειγματοληπτικό έλεγχο, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Υπενθυμίζεται πως ο ποδοσφαιριστής υποφέρει από μυικό τραυματισμό και απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Έναν ακόμη «πονοκέφαλο» έχει να διαχειριστεί ο Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, ο οποίος διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό. Ο Ράμος ταλαιπωρείται ήδη από μυικό τραυματισμό στην αριστερή γάμπα και είναι εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως δεν έχει έρθει σε επαφή με τους συμπαίκτες του λόγω της απουσίας του, αλλά βρέθηκε στο κέντρο αποκατάστασης στο Βαλντεμπέμπας, προκειμένου να ανακάμψει από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την πορεία αποκατάστασης του ήδη υπάρχοντος τραυματισμού του, δεν είναι γνωστό κατά πόσο ο κορωνοϊός θα επιβραδύνει ή όχι την κατάσταση της υγείας του. Σε κάθε περίπτωση, ο Ράμος έχει ήδη τεθεί υπό το καθεστώς απομόνωσης, καθώς δεν εμφάνισε τα συνήθη συμπτώματα.

Μέσα σε μία βδομάδα, είναι η δεύτερη φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει πως παίχτης της έχει διαγνωσθεί με κορωνοϊό. Ο Γάλλος στόπερ , Ραφαέλ Βαράν, όπως γνωστοποιήθηκε από την ομάδα, βρέθηκε θετικός και εκείνος στις 6 Απριλίου και ακολούθησε τις οδηγίες που ορίζει το ιατρικό πρωτόκολλο.

Η Ρεάλ, θα στερηθεί τις υπηρεσίες και των δύο ποδοσφαιριστών της, στην ρεβάνς με την Λίβερπουλ την Τετάρτη (14/4) στο Άνφιλντ, για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *