Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ: Ο Αγγέλου ήταν η ιδεατή λύση

Share

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναμένεται να είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν. Το ενδιαφέρον στην περίπτωση της επιλογής του 58χρονου τεχνικού έχει να κάνει με τις συνθήκες που επικρατούν στην “Ένωση”, αλλά και το μέλλον που ακολουθεί.

Νέα εποχή αναμένεται να ανατείλει στον ουρανό της ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες, μετά και τη φυγή του Ηλία Παπαθεοδώρου και τη διαφαινόμενη έλευση του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία. Μπορεί ο Γιώργος Λημνιάτης και ο Δημήτρης Μενουδάκος να αναλάβουν το κοουτσάρισμα της ομάδας για τον προσεχή (14/04) αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών για την εξ αναβολής αναμέτρηση της Basket League, είναι θέμα χρόνου όμως να ανακοινωθεί η επιστροφή του Αγγέλου στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Πολλά ήταν τα ονόματα που ακούστηκαν για την τεχνική ηγεσία της “Ένωσης”. Από τον Ηλία Ζούρο, μέχρι τον Γιώργο Βόβορα και τον Γιάννη Καστρίτη. Ο μεν Ηλίας Ζούρος είναι ακριβός για τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ (μην ξεχνάμε πως έχει προηγηθεί η προσφυγή του Ρογκαβόπουλου και η γενικότερη γκρίνια για καθυστερήσεις σε πληρωμές), ενώ ο Γιώργος Βόβορας είχε ήδη την αποτυχία στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό και δεν θα ήθελε άμεσα να επωμιστεί μία ακόμα αποτυχία, εφόσον η ΑΕΚ δεν καταφέρει να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος. Και για τους τρεις προπονητές πάντως, ίσχυε το ίδιο: δεν θα ήθελαν να έρθουν μόνο για τους επόμενους δύο μήνες, αλλά με ορίζοντα για την επόμενη σεζόν.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *