Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ Κεντρική

Η τελεία στην καριέρα του Πανταλέων

Share

Ο Σωτήρης Πανταλέων και το βόλεϊ του Παναθηναϊκού καθίστανται δύο έννοιες γερά ενωμένες και η ανακοίνωση του τέλους για την καριέρα του μόνο παγωμένα χαμόγελα αφήνει στο “τριφύλλι”.

Το χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Άγιο Θωμά έκρυβε αρκετές εκπλήξεις. Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο κατάφερε να αντιδράσει στο παιχνίδι του “αιώνιου” αντιπάλου του που προηγήθηκε με 2-0 σετ, πάλεψε μέχρι το τέλος και επικράτησε με 3-2 στο κυνήγι της 3ης θέσης. Η λήξη του αγώνα, βέβαια, ήταν εκείνη που έδωσε στον αθλητικό κόσμο την μεγάλη είδηση. Ο Σωτήρης Πανταλέων, έκανε γνωστή την απόσυρσή του από τα γήπεδα και την ομάδα της καρδιάς του. Ένας άνθρωπος και παίκτης που υπήρξε πιστός στα πράσινα χρώματα από το 1992, με πολύ μικρά διαλείμματα.

“Στη τελευταία μου θητεία με την ομάδα, ξεκινήσαμε από πολύ χαμηλά και κάναμε τον Παναθηναϊκό πάλι πρωταθλητή. Αγαπάω αυτόν τον σύλλογο και αυτό που πήρα πίσω ήταν η ίδια αγάπη σε μεγαλύτερο βαθμό.  Δεν ξέρω αν αυτό που αισθάνομαι είναι δικαίωση αλλά είναι αυτό που είχα έβγαινε από μέσα μου και ό,τι έκανα πάντα το έκανα με κίνητρο την αγάπη που έχω για την ομάδα.” τόνισε μεταξύ άλλων στο αντίο του…

 

Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *