Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Στηρίζουν Διούδη στον Παναθηναϊκό

Share

Στο πλευρό του Σωκράτη Διούδη βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες άπαντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, προκειμένου να στηρίξουν τον διεθνή τερματοφύλακα, μετά και την κακή εμφάνιση του στο ντέρμπι της Κυριακής (09/04) με τον Ολυμπιακό.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες ο Σωκράτης Διούδης, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να έχει την ευθύνη για την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-1, μια ευθύνη που ο ίδιος ανέλαβε αμέσως μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Ο ίδιος είδε πέραν της κακής εμφάνισης, να δέχεται και σκληρή κριτική, σε μία χρονιά μάλιστα που έχει αποδειχθεί ως ο… φύλακας άγγελος των «πρασίνων», αν αναλογιστεί κανείς τις φορές εκείνες που έσωσε την ομάδα του από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Το θετικό στην παραπάνω ιστορία είναι πως άπαντες στο «τριφύλλι» στηρίζουν τον αρχηγό της ομάδας, με πρώτο απ’ όλους τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύονται στον αθλητικό τύπο, βρέθηκε στο πλευρό του πορτιέρε της ομάδας, προκειμένου να του δώσει την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ανάλογη στήριξη δέχθηκε ο Διούδης και από τους συμπαίκτες, οι οποίοι εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του και άπαντες πλέον κοιτούν μπροστά, αρχής γενομένης από τον κρίσιμο αγώνα με τον Άρη για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *