Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Πλησιάζει σε νέο προπονητή η ΑΕΚ

Share

Πολύ κοντά σε συμφωνία με το νέο της προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία του συλλόγου από τη νέα σεζόν βρίσκεται η ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να αποτελεί παρελθόν στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», υπάρχει ήδη δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στους ανθρώπους της «Ένωσης» και τον υποψήφιο επενδυτή. Μάλιστα, υπάρχει καταρχήν προφορική συμφωνία σε βασικά σκέλη που έχουν συζητηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές και μένουν ουσιαστικά τα διαδικαστικά ζητήματα για την ολοκλήρωση του deal.

Στη δημοσιότητα έχει βγει και η πρόταση που έχει κατατεθεί από πλευράς «κιτρινόμαυρων», μιας και η διοίκηση προτίθεται να δώσει κλειστό συμβόλαιο με απολαβές που αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ετησίως, συν τα όποια μπόνους για την επίτευξη στόχων. Το όνομα του προπονητή δεν έχει βγει ακόμα στη δημοσιότητα, όμως, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο υποψήφιος τεχνικός της ΑΕΚ διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία σε επίπεδο πρωταθλητισμού, προκειμένου να κάνει ξανά την ομάδα αξιόμαχη στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *