Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Επαναληπτικοί Champions League με φαβορί και απουσίες!

Share

Τσέλσι, Πόρτο, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου ρίχνονται ξανά στην μάχη στην φάση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με στόχο μία θέση στην καλύτερη τετράδα της διοργάνωσης. Απουσίες και φαβορί είναι τα στοιχεία που στιγματίζουν τους σημερινούς αγώνες.

Η Τσέλσι ως τυπικά γηπεδούχος του Ραμόν Σάντεθ Πιθχουάν, φιλοξενεί την Πόρτο για την επαναληπτική τους αναμέτρηση (13/4, 10:00μμ) έχοντας και το προβάδισμα πρόκρισης, μετά την νίκη της με 2-0 στον προηγούμενο αγώνα. Το πώς θα παραταχθούν οι ομάδες είναι προς το παρόν άγνωστο, ωστόσο μοναδικός αμφίβολος για τον Τόμας Τούχελ είναι ο Καντέ, ενώ οι “Δράκοι” θα στερηθούν των υπηρεσιών του Ιβάν Μαρκάνο και τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τόνι Μαρτίνεθ.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν(10:00μμ) στην γαλλική πρωτεύουσα, οι…πονοκέφαλοι είναι αρκετοί. Η απουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι λογικό να προκαλεί άγχος στους Βαυαρούς σε συνδυασμό με την αγωνιστική “καθήλωση” των Γκνάμπρι, Κόστα ,Ζίλε και Τολισό. Από την άλλη, Μαρκίνιος, Ικάρντι ,Καρζαουά και Μπερνάτ θα παρακολουθήσουν από τις κερκίδες την προσπάθεια των συμπαικτών τους που θα κληθούν να υπερασπιστούν το πολύ μεγάλο διπλό της περασμένης εβδομάδας με 3-2.

 

Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *