Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Κάιπερς στο Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης, Ντελ θερο Γκράντε στο Ντόρντμουντ-Σίτι

Share

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα κληθούν να διευθύνουν τα επαναληπτικά παιχνίδια της Τετάρτης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Κάιπερς να ορίζεται στο Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ντελ Θέρο Γκράντε στο Ντόρντμουντ-Μάντσεστερ Σίτι. 

Ο Ολλανδός Μπιόρν Κάιπερς ορίστηκε από την ΟΥΕΦΑ για να διευθύνει τον επαναληπτικό ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Ρεάλ Μαδρίτης. Στο πρώτο παιχνίδι οι μερένγκες είχαν επικρατήσει με 3-1 και έχουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Βοηθοί του θα είναι ο Φαν Ρέκελ και ο Έρβιν Ζιένστρα. Ο 48χρονος διαιτητής, διεθνής από το 2006, θα σφυρίξει για δεύτερη φορά φέτος αγώνα της βασίλισσας στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς είχε οριστεί και για το παιχνίδι της Ρεάλ απέναντι στην Γκλάντμπαχ με τους Μαδριλένους να νικούν με 2-0.

Στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, ορίστηκε ο Μαδριλένος Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε. Στο πρώτο ματς, οι σίτιζεν είχαν πάρει νίκη με 2-1 χάρη στο γκολ του Φόντεν στο 90΄.Βοηθοί του διεθνούς από το 2013 διαιτητή θα είναι ο Χουάν Κάρλος Γιούστε και ο Ρομπέρτο Αλόνσο. Ο Ισπανός ρέφερι θα διευθύνει για δεύτερη φορά στη φετινή διοργάνωση παιχνίδι της Σίτι, καθώς ήταν άρχοντας του αγώνα και στο ματς των Άγγλων με τον Ολυμπιακό.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *