Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

“ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΜΕ 3-1”

Share

 

Η ΑΕΚ αποτελείωσε τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ επικρατώντας με 3-1 και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη.

Μετά τις συνεχείς κακές εμφανίσεις της και την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, η Ένωση κατάφερε από την έναρξη του παιχνιδιού να πρωταγωνιστήσει και να βάλει γερές βάσεις για την νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Από την άλλη ο Άρης έψαχνε λύσεις στον αγωνιστικό χώρο. Στο 12ο λεπτό ο Λόπες ανατράπηκε από τον Ροζ και ο  διαιτητής υπέδειξε πέναλτι ,το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μουάμερ Τάνκοβιτς. Μετά το γκολ της ΑΕΚ, ο Άρης φάνηκε να ξυπνά χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα. Αντίθετα ο Δικέφαλος στο 28’ με την καλή οργάνωση και εκμεταλλευόμενος την κακή αμυντική λειτουργία του αντιπάλου, μετά από κλέψιμο του Ανσαριφάρντ , πέρασε την μπάλα στον Σιμάνσκι και εκείνος στον Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ένωσης, κάνοντας το 0-2. Η υπεροχή της ΑΕΚ επιβραβεύτηκε στο 36ο λεπτό, ‘όπου κέρδισε δεύτερο πέναλτι, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να παραβιάζει τα δίχτυα του Κουέστα και να κάνει το 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, προσπαθώντας να μειώσουν, όπου και κατάφεραν στο 56ο λεπτό με τον Μαντσίνι. Από κει και πέρα ο Άρης είχε κάποιες καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να αλλάζει το σκορ.

H ΑΕΚ με την χθεσινή της νίκη βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 51 βαθμούς. Η ελπιδοφόρα αυτή νίκη, θα πρέπει να δείξει τον δρόμο για τις εναπομείναντες αγωνιστικές, προκειμένου να εξασφαλίσει μία από τις τρεις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης (86’ Ματίγια), Σάκιτς, Σούντγκρεν (70’ Γκάνεα), Τζέγκο, Σάσα, Μπερτόγλιο, Σίλβα (86’ Μήτρογλου), Μπρούνο (46’ Μάνος), Μαντσίνι (70’ Ματέο Γκαρσία).

 

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Τσιντώτας, Λόπες, Βασιλαντωνόπουλος (60’ Μιτάι), Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Γαλανόπουλος (64’ Μάνταλος), Κρίστισιτς, Σιμάνσκι, Τάνκοβιτς, Γκαρσία (64’ Ολιβέιρα), Ανσαριφάρντ (76’ Κοσίδης).

 

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *