Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπουντενχόλζερ: “Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Γιάννη”

Share

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ αναφέρθηκε στην κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο χωρίς όμως να γνωρίζει ακόμα πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Οι Μιλγουόκι Μπακς μπορεί να πέρασαν σαν σίφουνας χτες το βράδυ από το Ορλάντο, διαλύοντας τους Μάτζικ με 124-87 (7 πόντους και 5 ριμπάουντ ο Θανάσης), όμως η αγωνία παραμένει για το πότε θα μπορέσει ο σούπερ σταρ τους και back-to-back MVP του NBA να αγωνιστεί και πάλι, αφού βρισκόμαστε μόλις έναν μήνα πριν από την έναρξη των playoffs. Στο ζήτημα αναφέρθηκε ο κόουτς των “ελαφιών”, Μάικ Μπουντενχόλζερ:
“Έκανε κάποια σουτ στην προπόνηση οπότε νομίζω είμαστε σε καλό σημείο και υπάρχει πρόοδος, όμως δεν ξέρουμε κάτι πιο συγκεκριμένο για την επιστροφή του”.
Το χτεσινό παιχνίδι στο Ορλάντο είναι το πέμπτο κατά σειρά στο οποίο απουσιάζει ο Έλληνας σταρ, αφού η τελευταία του εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου κόντρα στους Μπλέιζερς. Έκτοτε ο πόνος στο αριστερό γόνατο δεν τον έχει αφήσει να βοηθήσει την ομάδα του, με τους Μπακς να παίρνουν χτες μόλις τη δεύτερή τους νίκη στο διάστημα που αγωνίζονται χωρίς τον διεθνή point-forward.
Υπενθυμίζουμε ότι τη φετινή σεζόν ο Γιάννης μετράει 28.8 πόντους, 11.4 ριμπάουντ και 6.2 ασίστ.
Γιάννης Αρώνης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *