Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Εκτός από την ήττα αποκόμισε και δύο τραυματίες.

Share

 

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με σκορ 3-1 από τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Έτσι με αυτό το αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν το 46ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.
Οι πράσινοι πέρα από την ήττα είδαν και δύο βασικούς ποδοσφαιριστές της εντεκάδας να τραυματίζονται και να είναι αμφίβολοι για τη συνέχεια των play-off.
Πιο συγκεκριμένα ο Μπαρτ Σένκεφελντ αποχώρησε στο ημίχρονο με κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Έτσι ο Λάζλο Μπόλονι πήρε την απόφαση να την αντικαταστήσει καθώς θέλησε να προφυλάξει τον βασικό σέντερ μπακ ενόψει της δύσκολης συνέχειας του μίνι πρωταθλήματος. Σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να υπάρξει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα του προβλήματος.
Ο δεύτερος άτυχος της βραδιάς ήταν ο Σεχ Νιάς ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον καρπό καθώς σε μία διεκδίκηση της μπάλας είχε πέσει άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι και αυτός σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε ακτινογραφία ώστε να φανεί πόσο σοβαρός μπορεί να είναι ο τραυματισμός του.
Τέλος στον Παναθηναϊκό θέλουν να πιστεύουν ότι και οι δύο τραυματισμοί δεν θα είναι κάτι σοβαρό και θα τεθούν σύντομα στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας.
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *