Type to search

ΤΕΝΝΙΣ

Η λίστα του US Open 2020

Share

Ανακοινώθηκε η λίστα του US Open 2020 με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να προηγείται, ενώ λείπουν ονόματα όπως εκείνο του Ρότζερ Φέντερερ και του Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το μοναδικό όνομα από το «Big Three» που θα αγωνιστεί στο φετινό «Grand Slam» και οι ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου αυξάνονται.

Από το top 10 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστούν συνολικά οι 7 τενίστες. Αυτοί είναι οι Τζόκοβιτς (1), Τιμ (3), Μεντβέντεφ (5), Τσιτσιπάς (6), Ζβέρεφ (7), Μπερετίνι (8) και Γκοφάν (10).

Εκτός λίστας θα παραμείνουν ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος είναι τραυματίας και αναμένεται να επιστρέψει ξανά στην αγωνιστική δράση στις αρχές του 2021, όπως και ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος ανακοίνωσε, με ανάρτησή του στο instagram, πως δεν θα λάβει μέρος λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί με τον κορωνοϊό.

Στη φετινή διοργάνωση δεν θα πραγματοποιηθούν προκριματικοί αγώνες, αλλά θα ανακοινωθούν σύντομα οχτώ wild cards από τη USTA για το ανδρικό ταμπλό, οι αγώνες του οποίου θα ξεκινήσουν στις 31 Αυγούστου.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *