Type to search

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάλκε – Άουγκσμπουργκ 1-0: Άνοιξε λογαριασμό στις νίκες ο Γραμμόζης!

Share

“Σεφτέ” στις νίκες έκανε ο Δημήτρης Γραμμόζης στον πάγκο της Σάλκε αφού είδε την ομάδα του να επικρατεί της Άουγκσμπουργκ με 1-0 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι «βασιλικοί μπλε» γεύθηκαν για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν την χαρά της νίκης και επέστρεψαν στον δρόμο των επιτυχιών μετά από περίπου 3 μήνες. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι στον αγωνιστικό χώρο της «Veltins Arena», μείωσαν στους 13 βαθμούς την απόσταση από την 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής στη Bundesliga, ωστόσο οι ρεαλιστικές ελπίδες σωτηρίας έχουν εξανεμιστεί προ πολλού…

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Έλληνα τεχνικού, μιας και ο εορτάζων Σουάτ Σερντάρ άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία του Γκίκιεβιτς που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα στη σέντρα του Μποζντογκάν.

Στη συνέχεια η φιλοξενούμενη Άουγκσμπουργκ, προσπάθησε να φέρει το ματς «στα ίσια», όμως ο Ρίχτερ σε τρείς περιτπώσεις δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Φέρμαν.

Στο 24’ ο Γερμανός επιθετικός νικήθηκε στο τετ-α-τετ που είχε με τον κίπερ της Σάλκε, ενώ στο 56ο λεπτό από πολύ πλεονεκτική θέση (από το ύψος της μικρής περιοχής) έστειλε την μπάλα στις εξέδρες. Η Άουγκσμπουργκ δεν τα παράτησε και έφτασε «μια ανάσα» από την ισοφάριση και πάλι με τον Ρίχτερ να απειλεί με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, αλλά και πάλι τον Φέρμαν να του αρνείται το γκολ.

Το φινάλε του αγώνα δεν επιφύλασσε κάτι ιδιαίτερο, η Σάλκε ήλεγξε και «πάγωσε» τον ρυθμό με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη ύστερα από 4 ανεπιτυχείς προσπάθειες με τον Δημήτρη Γραμμόζη στην άκρη του πάγκου. Με 6 αγωνιστικές να απομένουν και την απόσταση σωτηρίας να είναι στους 13 βαθμούς, είναι προφανές πως η ομάδα του Έλληνα τεχνικού δεν μπορεί να ελπίζει και οφείλει να αρχίσει τη οργάνωση της για την επόμενη χρονιά που θα την βρει στην 2η κατηγορία της χώρας.

 

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Μπέκερ, Σταμπουλί, Τιό, Αϊντίν, Σερντάρ, Μασκαρέλ, Μποζντογκάν (79′ Μουστάφι), Οτσίπκα (74′ Κολάσινατς), Χούντελαρ (84′ Χόουπ), Αρίτ (84′ Πασιένσια)

 

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκίκιεβιτς, Φράμπεργκερ, Γκουβελέου, Ουντουοκάι, Γκούμνι (71′ Πέντερσεν), Καλιτζιούρι (71′ Νίντερλεχνερ), Κεντίρα (46′ Στρομπλ), Γκρουέσο, Βάργκας (79′ Γκρέγκοριτς), Ρίχτερ, Χαν (79′ Μπένες)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *