Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

 Ένα ακόμα τρίποντο της Ίντερ, άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο.

Share

   Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε συνεχίζει την τρομερή πορεία της στην φετινή Serie A, καθώς αυτή την φορά έκαμψε την αντίσταση της Κάλιαρι στο Τζουζέπε Μεάτσα με 1-0, φτάνοντας τις 11 συνεχόμενες νίκες.

   Οι «Νερατζούρι» παρέμειναν, έτσι, αήττητοι για 14ο παιχνίδι και αγνοούν το συναίσθημα της ήττας από τις 06/01 και την αναμέτρηση με την Σαμπντόρια (2-1) στο Λουίτζι Φεράρι για τα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Serie A. Έκτοτε, μετρούν μόνο θετικά αποτελέσματα και στο Μιλάνο βρίσκονται αγκαλιά με το 19ο τους πρωτάθλημα, με το τελευταίο χρονικά να τοποθετείται το 2010.

   Στα της αναμέτρησης, η Κάλιαρι του Λεονάρντο Σεμπλίτσι είχε την κατοχή της μπάλας καθ΄όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, δίχως όμως να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην περιοχή του Χαντάνοβιτς. Οι γηπεδούχοι, από την άλλη πλευρά, ναι μεν έφταναν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Οι «Ροσομπλού» λύγισαν στο 77΄με κοντινή προβολή του Ματέο Νταρμιάν, έπειτα από γύρισμα του Χακίμι που είχε περάσει στην αναμέτρηση οκτώ λεπτά νωρίτερα αντί του Άσλεϊ Γιάνγκ.  Αυτή ήταν και η ασίστ Νο 6 για τον 22χρονο Μαροκινό μπακ-χαφ, ενώ από την άλλη ο Ματέο Νταρμιάν σημείωσε το 2ο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

   Μετά από αυτό το τρίποντο, η Ίντερ βρίσκεται 11 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη της βαθμολογίας Μίλαν και 12 από την τρίτη Γιουβέντους. Αυτό σημαίνει πως, μαθηματικά, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρίσκεται 5 νίκες μακριά από την κατάκτηση του «σκουντέτο», τις οποίες θα κυνηγήσει μέσα στις επόμενες αγωνιστικές που απομένουν έως την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής κλείνει με την αναμέτρηση της Μπενεβέντο που υποδέχεται στο Τσίρο Βιγκορίτο την Σασουόλο.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Βριλ, Μπαστόνι, Νταρμιάν (84’ Ντ’ Αμπρόσιο), Έρικσεν (81’ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Σένσι (81’ Βεσίνο), Γιανγκ (69’ Χακίμι), Λουκάκου, Σάντσες (69’ Μαρτίνεζ).

Κάλιαρι: Βικάριο, Γκοντίν, Ρουγκάνι (84’ Σιμεόνε), Καρμπόνι, Νάντες, Ντάνγκαν (72’Ασαμόα), Ναϊγκολάν, Μαρίν, Τζάπα (90’ Τσέρι), Παβολέτι (90+1’ Περέιρο), Πέδρο.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *