Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Γουεστ Χαμ – Λέστερ 3-2: Τρομερός Λίγκαρντ την οδηγεί στα ‘’αστέρια’’ !

Share

Σε ένα συγκλονιστικό ματς η Γούεστ Χαμ πήρε την νίκη με σκορ 3-2 κόντρα στην Λέστερ και ανέβηκε ξανά στην 4η θέση διεκδικώντας (πλέον) ισχυρά το τελευταίο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Λαμπρός και τρομερός Τζέσι Λίγκαρντ οδηγεί την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες.  Ο Άγγλος με δυο γκολ (29’, 44’) έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του και έβαλε τις βάσεις για ένα σπουδαίο τρίποντο. Ο Μπόουεν στο 48’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 . Η Λέστερ αρχικά μείωσε με τον Ιχεανάτσο στο 70’ . Οι ‘’αλεπούδες’’ ανέβασαν τις γραμμές τους στο γήπεδο και πίεσαν την άμυνα τον λονδρέζων , ένα πρέσσινγκ που όμως ευδοκίμησε αργά , αφού κατάφεραν μόνο να μειώσουν στο 90+1’ με σκόρερ ξανά τον Νιγηριανό. Ο Γουέσλι Φοφανά με κεφαλιά έχασε την ευκαιρία στην τελευταία φάση του παιχνιδιού να ισοφαρίσει.  Έτσι η Γουεστ Χαμ έφτασε τους 55 βαθμούς σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε αυτό το παιχνίδι ο ‘’βιονικός’’ αρχηγός της Γουεστ Χαμ , Μαρκ Νόμπλ πραγματοποίησε την 400η εμφάνιση του με την φανέλα της ομάδας. Από την άλλη σημαντικό ρόλο στην έως τώρα πορεία της ομάδας έχει ο Τζέσι Λίγκαρντ που ήρθε τον Γενάρη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , ο Άγγλος έχει αναγεννηθεί στην Γουέστ Χαμ. Σε μόλις 9 παιχνίδια έχει αναμειχθεί σε 12 γκολ γκολ της ομάδας του (8 γκολ , 4 ασίστ). Ακόμη έγινε ο τρίτος παίχτης που σημειώνει γκολ σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ με προπονητή τον Ντειβιντ Μόγιες , μετά τον Μικέλ Αρτέτα το 2010 και τον Ρόμπιν φαν Πέρσι το 2013.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *