Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη των Γκρίζλις κόντρα στους Ουίζαρντς, με κυρίαρχο Βαλαντσιούνας!

Share

Η δράση στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ επέστρεψε τα ξημερώματα μετά τη διακοπή για το Ολ-Σταρ Γκέιμ της Ατλάντα και στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, οι Μέμφις Γκρίζλις υποδέχθηκαν τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, κερδίζοντας τους με σκορ 127-112, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Οι Γκρίζλις είχαν τον έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν σε εξαιρετική βραδιά τους Βαλαντσιούνας, Μόραντ και Μπέιν και συνολικά έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ξεπερνώντας έτσι σχετικά εύκολα το εμπόδιο των αντιπάλων τους.

Ο Λιθουανός σέντερ Γιόνας Βαλαντσιούνας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 29 πόντους, 20 ριμπάουντ και 4 μπλοκς, με τον Μόραντ πετυχαίνει 21 και να μοιράζει παράλληλα 10 ασίστ και τον Μπέιν να πετυχαίνει 20 πόντους, συνεχίζοντας έτσι να δείχνει εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Για τους Ουίζαρντς, οι οποίοι δεν έχουν το περιθώριο να “πετάνε” παιχνίδια με ομάδες της ίδιας δυναμικής με τους ίδιους, ξεχώρισαν οι Μπιλ και Ουέστμπρουκ, με τους δύο αστέρες να πετυχαίνουν από 21 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *