Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο εντυπωσιακός Καρμέλο, «καθάρισε» για τους Μπλέιζερς.

Share

Στο Πόρτλαντ, οι Μπλέιζερς υποδέχθηκαν τους Χόρνετς, με την ομάδα του Τέρι Στοτς να παίρνει μια ακόμη σημαντική νίκη με σκορ 123-111, χάρη στην vintage εμφάνιση του Καρμέλο Άντονι, με τον 36χρονο άλλοτε σταρ, να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 29 πόντους σε 32’ λεπτά συμμετοχής.

Οι Χόρνετς του Τζέιμς Μπορέγκο ξεκίνησαν το παιχνίδι με το πόδι πατημένο στο γκάζι, συνεχίζοντας από εκεί που είχαν μείνει στο Σακραμέντο και την μεγάλη τους νίκη απέναντι στους Κινγκς ένα 24ωρο νωρίτερα.

Το πρώτο δωδεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 33-23 υπέρ των Χόρνετς, όμως κάπου εκεί, ανέλαβαν δράση οι Άντονι και Κόβινγκτον. Οι Μπλέιζερς κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδια στα ίσια, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το ισόπαλο 59-59 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μπλέιζερς ήταν αυτοί που ήλεγχαν την τύχη της αναμέτρησης, εκμεταλλευόμενοι την ευστοχία τους και τις σωστές επιλογές τους στην επίθεση, με τους Χόρνετς να μένουν από ενέργεια. Πρώτος σκόρερ για τους Μπλέιζερς ο Άντονι με 29, με τον Λίλλαρντ να προσθέτει 23 πόντους και 10 ασίστ, ενώ από πλευράς Χόρνετς, ο ΛαΜέλο Μπολ είχε 30 πόντους και 8 τελικές πάσες.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *