Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη-έκπληξη των Πέλικανς απέναντι στους Τζαζ!

Share

Την 15η φετινή τους νίκη πέτυχαν οι Πέλικανς, οι οποίοι υποδέχθηκαν τους πρωτοπόρους της Δυτικής Περιφέρειας Γιούτα Τζαζ, στη Νέα Ορλεάνη.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές εναλλαγές στο σκορ, μεγάλες διακυμάνσεις και τις επιθέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο, οι «Πελεκάνοι» κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 129-124.

Κορυφαίος για την ομάδα του Βαν Γκάντι, ήταν ο Ζάιον Ουίλιαμσον, με τον νεαρό φόργουορντ να έχει 26 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 τελικές πάσες αλλά και 6 λάθη, με τους Ίνγκραμ και Μπολ να είναι άξιοι συμπαραστάτες του Ουίλιαμσον, με τον Ίνγκραμ να πετυχαίνει επίσης 26 πόντους με 11/20 σουτ εντός πεδιάς και τον Μπολ να έχει 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Για τους Τζαζ, που παραμένουν πρώτοι σε ολόκληρο το NBA, ξεχώρισε ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, με τον Κροάτη φόργουορντ της Γιούτα να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 31 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 εύστοχα τρίποντα. Ο Γκομπέρ είχε 22 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ οι Μίτσελ και Κλάρκσον πέτυχαν από 21 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *