Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη των Μπακς, στην «τιτανομαχία» κόντρα σε Ουίλιαμσον και Πέλικανς.

Share

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί μια ακόμη τεράστια εμφάνιση, οι Μπακς πήραν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους κόντρα στους Πέλικανς με σκορ 129-125, με τον  Έλληνα σουπερ-σταρ να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 38 πόντους και 10 ριμπάουντ, «κερδίζοντας» την μάχη απέναντι στο αντίπαλο δέος, Ζάιον Ουίλιαμσον, που πέτυχε 34 πόντους, έχοντας επίσης 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Άξιος συμπαραστάτης του «Greek Freak», ήταν ο Κρις Μίντλετον με 31 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τους Μπακς να δείχνουν πλέον να ξαναβρίσκουν τον καλό τους εαυτό και την χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Για τους Πέλικανς, οι οποίοι κόντραραν στα ίσια τα «Ελάφια», πέρα από τον Ουίλιαμσον που είναι εξαιρετικός τον τελευταίο καιρό, εξαργυρώνοντας τις εμφανίσεις του με την κλήση του στο All-Star Game της Ατλάντα, θετικός ήταν και ο έτερος σταρ της ομάδας, Μπράντον Ίνγκραμ, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 23 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Σταθερά στην τρίτη θέση της Ανατολής οι Μπακς, που βρίσκονται δύο νίκες διαφορά μακριά από την κορυφή. Οι Πέλικανς συνεχίζουν να κυνηγάνε την οκτάδα στην Δύση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το «έργο» τους είναι εύκολη υπόθεση.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *