Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

‘Ιντερ: Νίκησε στο ντέρμπι και «ονειρεύεται» scudetto.

Share

Η Ίντερ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του «ντέρμπι ντέλλα Μαντονίνα» με τους Λουκάκου και Μαρτίνεζ να βάζουν την υπογραφή τους στην τεράστια νίκη των «Νερατζούρι».

Η Ίντερ είναι εδώ και μοιάζει έτοιμη για το scudetto, μετά από έντεκα χρόνια. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κέρδισε με το επιβλητικό 3-0 απέναντι στην μεγάλη αντίπαλο της Μίλαν, αφήνοντας την στο -4 από την κορυφή, φαντάζοντας αυτή την στιγμή το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Μαρτίνεζ να μένει μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής και τον Λουκάκου να τον σημαδεύει σωστά, για το 1-0 της Ίντερ. Η Μίλαν πίεσε, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ιμπραϊμοβιτς, με τον Χαντάνοβιτς να διατηρεί ανέπαφη την εστία του.

Το 1-1 δεν έγινε ποτέ, με την Ίντερ να κάνει το 2-0 στο 57ο λεπτό, έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση, με τον Πέρισιτς να σερβίρει και τον Μαρτίνεζ να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ, κλειδώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τη νίκη των «Νερατζούρι».

Το κερασάκι στην τούρτα για τους πρωτοπόρους της Serie A, έβαλε ο Λουκάκου στο 66’, με τον Βέλγο να κάνει μια πανέμορφη ατομική προσπάθεια και να σουτάρει δυνατά στην δεξιά γωνιά, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον Ντοναρούμα.

Αυτή η Ίντερ, μπορεί να ονειρεύεται τίτλο.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *