Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Θριαμβευτές στο Λος Άντζελες οι Νετς.

Share

Μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μπρούκλιν Νετς, κερδίζοντας με 109-98 τους Λέικερς μέσα στο Στέιπλς Σέντερ, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να φτάνει τους 35.000 πόντους στην καριέρα του!

Τις 19 νίκες έφτασαν οι Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί απέναντι στους Λέικερς, με την απουσία του Κέβιν Ντουράντ να μην επηρεάζει το σύνολο του Στιβ Νας.

Το Μπρούκλιν ευστόχησε στα 18 από τα 38 συνολικά τρίποντα που επιχείρησε, με τους Χάρντεν και Χάρις να ξεχωρίζουν και τον Κάιρι Ίρβινγκ να ακολουθεί σε απόδοση.

Από πλευράς Λέικερς, οι οποίοι πέρα από τον τραυματία Άντονι Ντέιβις δεν μπόρεσαν να έχουν ούτε την βοήθεια του Γερμανού γκαρντ Ντένις Σρέντερ, 32 πόντους πέτυχε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον «Βασιλιά» να γίνεται ο τρίτος παίκτης μετά τους Τζαμπάρ και Μαλόουν, που φτάνει τους 35.000 πόντους σε παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Πέρα από τον Τζέιμς, ο Κούζμα είχε 16 πόντους και 10 ριμπάουντ. Το ρεκόρ των Νετς στο 19-12, με την ομάδα της Νέας Υόρκης να φιγουράρει στη δεύτερη θέση της Ανατολής.

Στην αντίστοιχη θέση της Δύσης και οι Λέικερς, με ρεκόρ 22-8.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *