Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έχασε στην Πόλη ο Ολυμπιακός από την Εφές και η 8αδα απομακρύνεται

Share

Ο Ολυμπιακός έπαιξε μπάσκετ μόνο για ένα δεκάλεπτο, έχασε με κάτω τα χέρια από την Εφές και η 8αδα δυσκολεύει.

 

Για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 76-53 και ουσιαστικά οι ελπίδες του για την 8αδα είναι ελάχιστες, όντας πλέον στο 11-14, ενώ η Ανατολού είναι στο 14-10.

Από τους γηπεδούχους, κορυφαίος ήταν ο Λάρκιν με 21 πόντους, 5 ασίστ και 5 ριμπάουντ και επίσης εξαιρετικό παιχνίδι έκαναν ο Ντάνστον με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και ο Μπομπουά που έβαλε 11 πόντους. Για τον Ολυμπιακό, διασώθηκαν από αυτό το ναυάγιο ο Λαρεντζάκης με 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 8 ασίστ και ο Βεζένκοφ με 9 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ο αγώνας:

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά στην Πόλη απέναντι στην Εφές και με έναν “ζεστό” Λαρεντζάκη στα μισά του πρώτου δεκαλέπτου, οι “ερυθρόλευκοι” ήταν μπροστά στο σκορ με 6-12. Ο Αταμάν αντέδρασε προσπαθώντας να σταματήσει το σερί 0-8 της ομάδας του Μπαρτζώκα, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Λάρκιν και Ντάνστον, όμως παίζοντας καταπληκτική άμυνα και ακόμα καλύτερη επίθεση, με τους Μάρτιν και ΜακΚίσικ να μπαίνουν στην εξίσωση, ο Ολυμπιακός τελείωσε την 1η περίοδο με +15, 11-26.

Η 2η περίοδο ήταν ακριβώς αντίθετη της πρώτη για την ελληνική ομάδα και στο 5′, η Εφές με πρωταγωνιστή τον ηγέτη της, Σέιν Λάρκιν και ένα πολύ καλό Μπομπουά, έκανε σερί 13-0 και έριξε την διαφορά στους 2 πόντους, 26-28. Το καταστροφικό δεύτερο δεκάλεπτο τελείωσε με τους γηπεδούχους να κάνουν ότι θέλουν στο παρκέ και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι πλέον με σκορ 43-34.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν βελτιώθηκε αλλά έγινε και χειρότερος με την τουρκική ομάδα να ξεφεύγει. Η άμυνα των “ερυθρολεύκων” ήταν μέτρια προς κακή, η επίθεση ανύπαρκτη και έγιναν πάρα πολλά λάθη, με το τελικό σκορ του τρίτου δεκαλέπτου να είναι 58-43. Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα τον Ζαν Σαρλ να κάνει μια προσπάθεια να “σπρώξει” την ομάδα του, όμως πια ήταν αργά και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στη Κωνσταντινούπολη με σκορ 76-53.

Επιμέλεια: Μιχάλης Μπουρνέλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *