Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague : “Μισός ο Ερυθρός κόντρα στη Ζενίτ”

Share

Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ερυθρός Αστέρας στο αυριανό (19/2 στις 21:45) εντός έδρας ματς με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την 25η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Δύο ημέρες μετά της εντός έδρας νίκη (83-63) κόντρα στη Μπόρατς που ο Ερυθρός αγωνίστηκε χωρίς τους Γουόλντεν , Χολ , Μπράιαντ (αποχωρεί) και Κολόμ , ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν υπολογίζει στο ματς με τους Ρώσους ούτε τον Μπόρισα Σίμανιτς , λόγω του ότι κλήθηκε από την Εθνική Σερβίας για τα ματς της Παρασκευής και της Κυριακής με Γεωργία και Ελβετία αντίστοιχα.

Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα όμως θα λείπει το μισό μας ρόστερ” είπε ο προποητής της ομάδας του Βελιγραδίου, που θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στον κορυφαίο της παίκτη, τον Τζόρνταν Λόιντ.

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στη 17η θέση (πρότελευτάια) της Euroleague με ρεκόρ 7-16, ενώ η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είναι 7η με ρεκόρ 13-9 και κάθε ματς για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι τελικός για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στη τελική κατάταξη.

 

Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *