Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ : “Κοιτάει την περίπτωση του Δουβίκα η Ένωση”

Share

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten είναι ο Τάσος Δουβίκας. Ο 21χρονος επιθετικός του Βόλου πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν μετρώντας οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα και άλλα δύο στο Κύπελλο, αποτελώντας έναν από τους βασικούς συντελεστές της θετικής παρουσίας της ομάδας του φέτος.

Η ΑΕΚ γενικότερα έχει πάντα ανοικτά τα ραντάρ της για Έλληνες ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και ένας από αυτούς τον οποίο προσέχουν οι κιτρινόμαυροι είναι ο Δουβίκας. Οι εμφανίσεις του και η ικανότητά του στο σκοράρισμα μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει από την Ένωση, οι άνθρωποι της οποίας έχουν κρατήσει στα υπόψιν το όνομά του ενόψει καλοκαιριού.

Στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή παραμένει ορθάνοιχτο το θέμα του Νέλσον Ολιβέιρα. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου φορ λήγει στο τέλος της σεζόν και μένει να φανεί αν τελικά οι δύο πλευρές συμφωνήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Στην υπόθεση του Ολιβέιρα δεν έχει υπάρξει κάποιο deadline και εξαρχής ήταν διαφορετική από αυτή του Μάρκο Λιβάια. Ανεξάρτητα πάντως από την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση του Ολιβέιρα για την ΑΕΚ, δεν αποκλείεται να «παίξει» σε κάθε περίπτωση το όνομα του Δουβίκα για τους κιτρινόμαυρους.

 

Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *