Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Φόστερ!

Share

Ο Μάρκους Φόστερ ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, με βλέψεις να αποδειχθεί το «λαβράκι» του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας.

Πάρα το καλό του ξεκίνημα και μερικά πολύ ενθαρρυντικά πρώτα δείγματα, όπως ο αγώνας των «πρασίνων» στο Παλαού Μπραουγκράνα απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο Φόστερ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ποτέ, με έναν τραυματισμό αλλά και σε συνδυασμό την κατακόρυφη άνοδο του Νεμάνια Νέντοβιτς, να τον αφήνουν εκτός ροτέισιον. Ο Όντεντ Κάτας απόφασισε να δώσει λίγο χρόνο στον δυναμικό γκαρντ, όμως ο Φόστερ δεν κατάφερε να πείσει το νέο του προπονητή, με αποτέλεσμα οι δρόμοι του Αμερικανού και της ελληνικής ομάδας, να χωρίζουν άδοξα.

Παρόμοιες σκέψεις γίνονται και για τον Σέλβιν Μακ, ο οποίος μετά την ανανέωση του συμβολαίου του μοιάζει σκιά του εαυτού, δείχνοντας ένα πολύ αδιάφορο και αντιεπαγγελματικό πρόσωπο προς την ομάδα και τους συμπαίκτες του.

Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να δηλωθεί κανονικά στη λίστα του ΕΣΑΚΕ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Τι Τζέι Μπρέι.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *