Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Πόρτο αιφνιδίασε την Γιουβέντους!

Share

Στην έκπληξη της χθεσινής βραδιάς, η Πόρτο του Σέρζιο Κονσεισάο κατάφερε να κερδίσει με 2-1 την Γιουβέντους στην Πορτογαλία και να πάρει ένα ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης, για τα προημιτελικά του UEFA Champions League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την πόρτο με τον Μεχντί Ταρέμι να ανοίγει το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από ολέθριο λάθος στην άμυνα της Γιουβέντους. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια, με τους «Πορτογάλους» να προηγούνται με 1-0. Ίδια εικόνα και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με την Πόρτο να διπλασιάζει τα τέρματα της 20 δευτερόλεπτα μετά την σέντρα, με τον Μαρέγκα να κάνει το 2-0 από κοντά.

Η Πόρτο πλησίασε και σε ένα τρίτο γκολ στο 52ο λεπτό, με τον Ολιβέιρα να κάνει όμορφη προσπάθεια, αλλά να στέλνει την μπάλα επάνω στα χέρια του Σέζνι. Στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κιέζα με ωραίο δεξί πλασέ, μείωσε το σκορ στο 2-1 δίνοντας έτσι σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στην Γιουβέντους, με την δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, να είναι προγραμματισμένη για τις 9 Μαρτίου, στο Τορίνο!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *