Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ : “Τέλος και επίσημα ο Λιβάγια από την Ένωση”

Share

O Μάρκο Λιβάγια δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του Κροάτη επιθετικού μπορεί να έληγε το καλοκαίρι, αλλά ο Μάρκο το έλυσε από τώρα και ήδη θεωρείται παρελθόν. Η Ένωση εξοικονομεί 500.000€ από την κοινή συναίνεση λύση του συμβολαίου του, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την πατρίδα του, καθώς η σύζυγός του είναι ετοιμόγεννη.

Ο Λιβάγια φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2017 έως και τον Ιανουάριο του 2021. Αυτά τα 3,5 χρόνια με τον Δικέφαλο στο στήθος πραγματοποίησε 147 συμμετοχές και σημείωσε 42 γκολ , σηκώνοντας μάλιστα το πρωτάθλημα τη σεζόν 2017-18. Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε γνωστό πως ο 27χρονος επιθετικός απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ για τετραετές συμβόλαιο με απολαβές 1.000.000 ευρώ ετησίως.

Λίγες μέρες μετά την πρώτη απόρριψη απ τον Κροάτη , έγινε μια προσπάθεια ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να έρθουν πιο κοντά αλλά τα δεδομένα ωστόσο έμειναν ως είχαν και τώρα ο Λιβάγια έμεινε πρόωρα ελεύθερος.

Η κορυφαία σεζόν του Λιβάγια στην ΑΕΚ ήταν η περσινή, όταν έκανε 42 συμμετοχές και πέτυχε 15 γκολ.

 

Αναλυτικά η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ :

 

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Λιβάια.

Ο Κροάτης επιθετικός ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας τη σεζόν 2017-18. Συνολικά φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 147 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 42 γκολ και 29 ασίστ.

Μάρκο, σ’ ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας σου”.

 

 

Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *