Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν : “Γνωστοποίηση σίγουρης αποχώρησης από Αλάμπα”

Share

Μετά από μία γεμάτη δεκαετία , γεμάτη τίτλους και διακρίσεις στην Μπάγερν όπου έκανε μία εξαιρετική καριέρα,  ο Νταβίντ Αλάμπα είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για να πετάξει προς άλλες πολιτείες.

Οι διαπραγματεύσεις του με τους ανθρώπους των Βαυαρών για νέο συμβόλαιο δεν οδήγησαν πουθενά καθώς υπήρχε μεγάλη διαφορά ως προς τις οικονομικές αξιώσεις του Αυστριακού και την προσφορά των πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση για οριστική αποχώρηση.

Το απόγευμα της Τρίτης (16/2) ο 28χρονος Αυστριακός παραχώρησε μάλιστα συνέντευξη Τύπου όπου γνωστοποίησε την απόφασή του να φύγει από την Μπάγερν το καλοκαίρι, χωρίς να αποκαλύψει ωστόσο την επόμενη ομάδα του.

“Έχω πάρει την απόφαση να αφήσω την Μπάγερν στο τέλος αυτής της σεζόν και να δοκιμάσω κάτι νέο. Προφανώς και δεν ήταν μία εύκολη απόφαση. Βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα εδώ και 13 χρόνια και αυτός ο σύλλογος σημαίνει πάρα πολλά για μένα.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα που θα πάω μετά. Όλοι μέσα στο σύλλογο πάλεψαν για να μείνω. Είμαι ευγνώμων και αυτό έκανε την απόφασή μου τόσο δύσκολη. Μπορώ να αποκαλώ την Μπάγερν οικογένειά μου”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλάμπα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος αμυντικός είναι περιζήτητος εδώ και αρκετές μεταγραφικές περιόδους και μεταξύ των ομάδων που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την προσπάθεια απόκτησής του είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι.

 

Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *