Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Γκρίνγουντ.

Share

Κάτοικος Μάντσεστερ μέχρι το 2025 θα παραμείνει ο Μέισον Γκρίνγουντ, με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό να ανανεώνει το συμβόλαιο του με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Γκρίνγουντ ο οποίος είναι προϊόν των ακαδημιών της Γιουνάιτεντ, έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι ιθύνοντες της ομάδας, με τη νέα συμφωνία να τον κρατάει στο Μάντσεστερ, τουλάχιστον μέχρι το 2025, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη περισσότερα χρόνια.

Ο 19χρονος, έχει ήδη 82 συμμετοχές με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δήλωσε ενθουσιασμένος, σχετικά με την παραμονή του.

Αναλυτικά τα λόγια του Γκρίνγουντ:

«Όταν γίνεσαι μέλος αυτού του συλλόγου σε ηλικία επτά ετών, απλώς ονειρεύεσαι ότι μια μέρα θα παίξεις στην πρώτη ομάδα. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν υπέροχα. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θέλω να πετύχω και αυτό το μέρος είναι το ιδανικό για μένα να πάιζω ποδόσφαιρο.» «Θέλω να δώσω στο κλαμπ πράγματα, για την υποστήριξη που μου δείχνουν ο καθένας ξεχωριστά όλα αυτά τα χρόνια και να δείξω σε όλους, τι είμαι ικανός να πετύχω.»

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *