Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Ηρακλής: «Οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο»

Share

Η ΚΑΕ Ηρακλής μέσω επίσημης ανακοίνωσης της, διέψευσε το φερόμενο επεισόδιο μεταξύ παικτών και οπαδών μετά την ήττα στον προημιτελικό από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι φίλαθλοι του «γηραιού» τα είχαν «βάλει» με τους παίκτες μετά την ήττα στο «Ιβανώφειο» από τον «δικέφαλο του βορρά» και τον αποκλεισμό στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λίγες ημέρες αργότερα άνθρωποι του συλλόγου ξεκαθάρισαν ότι υπήρξαν μόνο λεκτικές αντιπαραθέσεις και παράλληλα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι θα δοθούν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Τις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας ιστορίες και φήμες περί επίθεσης οπαδών της Ομάδας μας σε παίκτες μας μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ διαψεύδει κατηγορηματικά πως υπήρξε οτιδήποτε παραπάνω από λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ μιας μεμονωμένης μερίδας οπαδών και παικτών της ομάδας, αρκετή ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Είμαστε σίγουροι πως, τόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και ολόκληρη η φετινή σεζόν, θα είχαν πολύ διαφορετική έκβαση με ένα γεμάτο Ιβανώφειο, την πιο «καυτή» έδρα της περσινής Α1.

Τα δεδομένα όμως δεν αλλάζουν και αυτά είναι πως η ομάδα σε μια δύσκολη χρόνια εκπέμπει υγεια οικονομικά και δεν θα επιτραπεί σε «καλοθελητές» να χαλάσουν το εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε στους κόλπους της ομάδας μετά τις πολύ καλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις. Οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο. Η ομάδα πλέον συνεχίζει σε  δυο διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρωπη. Παίκτες -διοικηση και κοσμος ,όλοι ενωμένοι θα αγωνιστούμε για την επίτευξη των στόχων και την σταδιακή καθιέρωση του ΗΡΑΚΛΗ ξανά στις κορυφαίες ομάδες της Ελληνικής λίγκας».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *