Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Ράπτης

Share

Στην ομάδα του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει ο Αλέξανδρος Ράπτης και την επόμενη σεζόν.

Αίσιο τέλος στην υπόθεση-παραμονή του Αλέξανδρου Ράπτη στον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία κι έτσι ο MVP των φετινών τελικών θα παραμείνει στην ομάδα για ακόμη έναν χρόνο.

Ο 20χρονος, ο οποίος κατείχε μέχρι στιγμής την θέση του ακραίου, θα αγωνίζεται πλέον σ’ εκείνη του διαγώνιου θέλοντας να βελτιώσει τις επιδώσεις του και να εκτοξεύσει την καριέρα του.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Ράπτη για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021 στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ.
Στο «τριφύλλι» θα συνεχίσει την καριέρα του ο MVP του περσινού πρωταθλήματος Αλέξανδρος Ράπτης καθώς συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους» και τη νέα χρονιά.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ακόμα κίνηση που δείχνει  την διάθεση να παραμείνει ο Σύλλογος πρωταθλητής.

Το βιογραφικό του 20χρονου ακραίου-διαγώνιου:

2013-2018 ΑΕΠ Ολυμπιάς

2018-σήμερα Παναθηναϊκός»

Από την πλευρά του ο παίκτης σε δηλώσεις του στο «pao1908»,τόνισε: «Υπήρξε αμοιβαία θέληση και από μένα και από τον Παναθηναϊκό και έτσι θα συνεχίσω  και τη νέα χρονιά. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως κάποιους ανθρώπους μέσα από την ομάδα που με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω οικεία στον Σύλλογο και νιώθω τον Παναθηναϊκό σαν το σπίτι μου».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *