Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μολό προς Ελ Αραμπί: «Ανεξαρτήτος αποτελέσματος ο σεβασμός μένει»

Share

Ο Γιοάν Μολό με αφορμή τον θερμό εναγκαλισμό τους, πέμεινε τα εύσημα στον Ελ Αραμπί σε μία κίνηση ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι, καθώς επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στην «Λεωφόρο».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Γιοάν Μολό και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που αντάλλαξαν θερμό εναγκαλισμό. Πριν προχωρήσουμε αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ποδοσφαιριστές την σεζόν 2010-2011 είχαν υπάρξει συμπαίκτες στην Καέν.

Ο Γιοάν Μολό λοιπόν σε ένδειξη ποδοσφαιρικού πολιτισμού, εξέφρασε με ανάρτηση του στον επίσημο λογαριασμό που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπλεξε το εγκώμιο του Μαροκινού επιθετικού λέγοντας πως «ο σεβασμός παραμένει ανεξάρτητος αποτελέσματος».

Ο Γάλλος που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, έγραψε χαρακτηριστικά:

Υπερασπίζεσαι το έμβλημα της ομάδας σου, υπερασπίζομαι το έμβλημα της δικής μου. Είμαι ευγνώμων και ταπεινός που σε βλέπω σε αυτό το επίπεδο με τόση επιτυχία. Ήρθες από το πουθενά και πέτυχες μεγάλα πράγματα. Ελπίζω να σε αντιμετωπίσω σύντομα και πάλι. Είτε νικήσω, είτε χάσω, ο σεβασμός μένει. Θα τα δώσουμε όλα. Αξίζεις τα πάντα».

Η νίκη είναι νίκη όπως και να έχει. Μάταια προσπαθούν κάποιοι να μειώσουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές για να μας υπενθυμίζουν τι εστί σεβασμός στο άθλημα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yohan Mollo (@mollooffficial)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *