Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαγκουάιρ τα έβαλε με τον Κλοπ και το VAR

Share

«Καρφιά» προς τον Κλοπ, από τον Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος τόνισε πως οι διαιτητές αντιμετωπίζουν διαφορετικά την Γιουνάιτεντ μετά από πρόσφατες δηλώσεις αντιπάλων της, για τα πολλά πέναλτι που έχει κερδίσει την τελευταία διετία.

Η Γιουνάιτεντ άφησε 2 βαθμούς στην Γουέστ Μπρομ και δεν ήταν λίγοι αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν για τις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα. Ενας από αυτούς ήταν και ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονα του για τη φάση του 62ου λεπτού.

Οπως τόνισε ο Μαγκουάιρ, η αιτία που δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας του έχει να κάνει με το γεγονός πως οι διαιτητές αντιμετωπίζουν διαφορετικά την Γιουνάιτεντ μετά από πρόσφατες δηλώσεις αντιπάλων της, για τα πολλά πέναλτι που έχει κερδίσει την τελευταία διετία, ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο «καρφιά» στον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

«Από τότε που άνθρωποι από άλλες ομάδες μίλησα για μας, δεν παίρνουμε τίποτα απολύτως από τον διαιτητή ή το VAR.

Αυτή τη στιγμή παίζουμε χωρίς αυτούς οπότε θα πρέπει να προσπαθούμε να μην αφήνουμε τα παιχνίδια στα χέρια του διαιτητή ή του VAR. Ήμουν απολύτως σίγουρος πως θα δινόταν πέναλτι υπέρ μας αλλά φαίνεται πως οι αποφάσεις αυτή τη στιγμή είναι όλες εναντίον μας.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *