Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague : “Έρικ και Λούντμπεργκ κόστισαν 550.000 ευρώ στη Ρωσική αρκούδα”

Share

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δείχνει ότι δεν αστειεύεται και πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ενισχυθεί τόσο στην περιφέρεια, όσο και στην front line της.

Αρχικά έκανε δικό της τον Μάικλ Έρικ (33 χρονών, 2.10 μέτρα) για να καλύψει το κενό του Νίκολα Μιλουτίνοφ (χάνει όλη τη σεζόν) στην θέση των ψηλών της , με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να ανακοινώνει την μεταγραφή του Νιγηριανού σέντερ από την Τουρκ Τέλεκομ.

Όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί. Όπως ο ίδιος ο δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας ανακοίνωσε χθες, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα ενισχυθεί και στην περιφέρεια, καθώς τα βρήκε σε όλα με την Ζιέλονα Γκόρα για την απόκτηση του Γκάμπριελ Λούντμπεργκ (1.93 μέτρα, 27 χρονών).

Μάλιστα, η απόδοση του Δανού είναι αν μη τι άλλο εξαιρετική με την Ζιελόνα Γκόρα, αφού έχει κατά μέσο όρο 20.9 πόντους, 5.7 ασίστ και 3.9 ριμπάουντ στην VTB League.

Να υπενθυμίσουμε πως η ρωσική ομάδα δεν επαναπαύεται, καθώς και πέρυσι, στα μέσα του Ιανουαρίου είχε κάνει δικό της τον Χάουαρντ Σαντ Ρος (απ’ την ΑΕΚ) ο οποίος μάλιστα μόνο φθηνά δεν της είχε κοστίσει, αφού πλήρωσε κοντά στο μισό εκατομμύριο για να τον βγάλει ουσιαστικά από το συμβόλαιο που είχε με την Ένωση.

 

Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *